Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Profile
VEKA

VEKA është prodhues lider i profileve të PVC-së për dritare dhe dyer në të gjitha kontinentet. Preardhja dhe kryeqendra e Grupit VEKA është Senderhorsti, Gjermania. Këtu që nga viti 1969 krijohen zgjidhje të cilat ndihmojnë klientët që të jenë të suksesshëm.

Posedon përvojë, kompetencë dhe njohuri të kërkesave specifike të çdo vendi. Me më shumë se 50 degë dhe përfaqësi, është prezente në të gjitha tregjet më të njohura botërore. Ky rrjet biznesi i mundëson të kuptojë dhe përmbushë kërkesat dhe pritshmëritë e më tepër se 3,700 partnerëve të saj.