Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Profile
Sistemi i dyerve të hyrjes
  • Dyert e hyrjes janë elementi më i rëndësishëm stilistik i çdo fasade dhe duhet të plotësojnë të gjitha kërkesat Tuaja të larta. Ato duhet të funksionojnë në mënyrë të besueshme absolute, të Ju mbrojnë nga moti i keq dhe të ofrojnë nivelin më të lartë të sigurisë. Sistemet e dyerve të hyrjes VEKA mund t'ju japin të gjitha këto, vetëm për shkak të cilësisë së lartë të profilit.
  • Me përforcime shtesë, mekanizmit dhe xhamit special, mund të shtohet niveli i sigurisë dhe mbrojtjes nga vjedhjet. Asortimenti i pashtershëm i formave dhe kombinimeve të dyerve - individuale sipas porosisë Suaj - do të përmbushë edhe kërkesat Tuaja më të larta. Me një kanatë, dykanatshe ose me më shumë elemente për shtëpi të mëdha, të stilit klasik apo modern, me panel xhami të sigurisë apo kaseta, me një ose më shumë elemente anësore, linja moderne jo të zakonta apo thjesht elegante - sistemet e dyerve VEKA janë zgjidhje ideale për situata të ndryshme instalimi si për ndërtesat e reja ashtu edhe për ato të renovuara.
Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Karakteristikat e profilit VEKA.
Efiçienca e energjisë

Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.

Mbrojtja nga zhurma

Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.

Dizajn dhe qëndrueshmëri

PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.

Forca dhe besueshmëria

Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.