Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Profile

Këshilla

Izolimi termik


Kur është fjala për izolimin termik të ndërtesës, dritaret dhe dyert janë faktori më i rëndësishëm. Duke përdorur një sërë masash të sakta mund të përfitoni nga potencialet më të mëdha të energjisë.

Profilet e VEKA-s nënkuptojnë zbatimin e standardeve të përshkruara nga ligjet për izolimin termik si për ndërtimet e reja ashtu edhe për ndërtesat e rinovuara. Gjithashtu shumë lehtë do të mund të arrihen standardet e larta, të përcaktuara me Rrregulloren e ruajtjes së energjisë (EnEV).

Kur bëhet fjalë për izolimin termik të dritares, elementi më i rëndësishëm është koeficienti i transferimit të nxehtësisë (e ashtuquajtura U-vlera). Duke përdorur xham të posaçëm termik dhe cilësi të lartë të VEKA-PVCsë dhe teknologjinë shumë dhomëshe, arrihen rezultate optimale.

VEKA dritaret nuk i plotësojnë të gjitha këto kërkesa vetëm nga dizajni e saj tërheqës, por për vlerat e brendshme të shquara: stabiliteti, sistemet top-izoluese multi-dhomëshe zvogëlojnë shpenzimet për ngrohje dhe të sigurojë mbrojtje dhe siguri maksimale. Mbrojtja optimale nga zhurma rrit cilësinë dhe rehatinë e banimit, kurse materiali lehtë mirëmbahet, është rezistent ndaj motit të keq, është i qëndrueshëm dhe dritares i ofron pamje tërheqëse. Përforcimet metalike të pajtueshme me sistemet VEKA sigurojnë një nivel të lartë të sigurisë

VEKA SPECTRAL


Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Karakteristikat e profilit VEKA.
Efiçienca e energjisë

Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.

Mbrojtja nga zhurma

Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.

Dizajn dhe qëndrueshmëri

PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe modelin e dëshiruar.

Forca dhe besueshmëria

Përdorimi i përforcimit nga çeliku i veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.