Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA profili
SOFTLINE 82 është VEKA sitemi inovativ i kualitetit premium, i cili përmbushë të gjitha kërkesat e së ardhmes, falë përbërësve të lartë termoizolues dhe nivelit më të lartë të sigurisë.
SOFTLINE 76, është sistemi inovativ i profileve të VEKA-s, përmes të cilit garantohet përmbushja e të gjitha kërkesave dhe dëshirave Tuaja. Dizajni i zhvilluar me kujdes të veqantë, ofron shumë mundësi, e përmes këtij sistemi mund të jeni përfitues me dekada.
SOFTLINE 82 është VEKA sitemi inovativ i kualitetit premium, i cili përmbushë të gjitha kërkesat e së ardhmes, falë përbërësve të lartë termoizolues dhe nivelit më të lartë të sigurisë.
Dizajni i sistemit SOFTLINE 70 AD me kontura butësisht të rrumbullaksuara është njëkohësisht klasik dhe minimalist, për çfarë është i përshtatshëm për stilet e ndryshme arkitektonike- nëse bëhet fjalë për stilet moderne ose tradicionale, ndërtesave të reja apo renovimeve.
SWINGLINE sistemi përmbush edhe pritjet më të larta të dizajnit dhe funksionalitetit. Ai tërheq me këndet elegante të rrumbullakta, me proporcione të përshtatura dhe optikës dinamike.
SOFTLINE 70 MD është sistemi VEKA i dizajnit klasik me instalim të thellësisë prej 70 mm dhe gominës së mesme. Dizajni atraktiv dhe elegant arrihet me korniza butësisht të rrumbullaksuara, me sipërfaqe shumë pak të dukshme, pamja neutrale e së cilës është mëse e përshtatshme për të gjitha tipet e arkitekturës.

VEKA është prodhues lider i profileve të PVC-së për dritare dhe dyer në të gjitha kontinentet.Preardhja dhe kryeqendra e Grupit VEKA është Senderhorsti, Gjermania. Këtu që nga viti 1969 krijohen zgjidhje të cilat ndihmojnë klientët që të jenë të suksesshëm.
Posedon përvojë, kompetencë dhe njohuri të kërkesave specifike të çdo vendi. Me më shumë se 50 degë dhe përfaqësi, është prezente në të gjitha tregjet më të njohura botërore. Ky rrjet biznesi i mundëson të kuptojë dhe përmbushë kërkesat dhe pritshmëritë e më tepër se 3,700 partnerëve të saj.