Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Profile

Dritarja

Dritaret më shumë se çdo element tjetër ndërtimi ndikojnë në arkitekturë. Në kufi ndërmjet hapësirës së brendshme dhe të jashtme, ata kanë një rol unik.

Kjo është idea e kompanisë VEKA e cila përfaqëson pothuajse 50 vite të plota të bazës për zhvillimin dhe prodhimin e sistemeve për dritare, të cilat plotësojnë kërkesat më të larta estetike dhe funksionale. Ne meremi me prodhimin veqanërisht të profileve të PVC-së dhe atë vetëm të klasit A (sipas DIN EN 12608).

Cilat janë të gjitha opsionet në dispozicion për ju dhe si të aplikoni idetë arkitektonike të VEKA-s në një mënyrë të besueshme dhe të biznesit, do të gjeni KËTU >>.