Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Profile

Për blerësit e dritareve

Nëse dëshironi dritare më të mira dhe më të bukura, kërkoni prodhuesin më të afërt

Rruga Siri Kodra (Ish-Hidro-Elektro) , 31230 Tirana

Hysen Myshketa nr. 141 , 37230 Durres

VEKA AG Përfaqësia në Srbi, Mal të Zi, Shqipëri, Maqedonia e Veriut Izvorska 36/6, 11030 Beograd

+ 381 11 305 71 81

+ 381 11 305 71 81

info@veka.com

Adresa:
Izvorska 36/6, 11030 Beograd

ALFA - FAB sh.p.k

+ 355 67 20 11 209

+ 49 151 54 76 19 97

plastic.daniel@gmail.com

Adresa:
Rruga Siri Kodra (Ish-Hidro-Elektro), 31230 Tirana

DANTE s.h.p.k.