Фигура 7 копия 4 Untitled-1
 • VEKA Profile

Arti i lartë i ngjyrave dhe sipërfaqja perfekte

VEKA SPECTRAL teknologjia e parë e sipërfaqes së përfunduar të cilësisë së testuar dhe provuar te kualitetit VEKA. E zhvilluar me inovacion, sipërfaqë e mbuluar i jep dritareve PVC një dimension krejtësisht të ri estetik.

VEKA SPECTRAL është krenar për:

 • Dizajn të sofistikuar dhe ngjyra moderne me tone ultra-matte
 • Ndjenjë unike prej kadifeje
 • Karakteristikat e shkëlqyera teknike dhe mekanike të produktit
 • Shkalla e lartë e qëndrueshmërisë
 • Rezistencë afatgjatë dhe lehtësi pastrimi
 • Teknologji e avancuar
 • Përpunim perfekt
 • Aktualisht ngjyrat e disponueshme

  Eleganca e jashtëzakonshme e këtyre ngjyrave me të vërtetë vjen në plan të parë me një sipërfaqe ultra matte. Me cilësi të lartë të sipërfaqes së veshur të VEKA SPECTRAL, e cila është e këndshme në prekje, ne ju sigurojmë përpunimin përfundimtar me reflektim të ulët matt që është pakrahasueshëm më mirë se e prodhuesve të tjerë.
  Shiko për veten tënde!
  Gama është duke u zgjeruar vazhdimisht dhe përfshin dizajne të tjera (p.sh. efektet e Metalit) dhe ngjyra.