Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Profile

Spektri i Ngjyrave

Dyert dhe dritaret me ngjyra u japin një bukuri të veçantë shtëpisë së të gjithëve. Kompania VEKA ofron një gamë të gjerë të ngjyrave dhe strukturave të "drurit" që mund të kënaqin shijen e atyre që kërkojnë më shumë. Ju mund të zgjidhni ngjyrën e dritares në përputhje me ngjyrën e fasadës së shtëpisë tuaj ose ndërtesës. Shiritët e ngjyrave mund të vendosen në një ose të dyja anët dhe lejojnë një kombinim të panumërt, nëse dëshironi që ngjyra e brendësisë së dritares të jetë e ndryshme nga jashtë.

Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin


Udhëzim për pastrim dhe mirëmbajtje adekuate

VEKA profilet e kualitetit të lartë janë mëse jetëgjatë, kurse shtresa e lëmuar është jashtëzakonishtë e qëndrueshme ndaj të gjitha ndikimeve klimatike. Me dëshirë që për shumë vite pa mund të madh të mirëmbani dhe kënaqeni me pamjen atraktive të dritareve, dyerve dhe grilave Tua, është e domosdoshëme të i përmbaheni udhëzimeve për pastrim dhe mirëmbajtje. Cilat produkte të përdoren për pastrim?

• Produkti më ideal për pastrimin e profileve është lecka e butë, uji i vakët dhe pH-agjenti neutral për pastrim me bazë sapuni, rekomandohet I pangjyrë dhe joaromatik. Më shpesh mjafton vetëm pastrim i rregullt me ujë të vakët.

• Në rast të papastërtive të vrazhdëta duhet të përdoren agjentët e verifikuar veqanërisht për pastrimin e PVC-profileve, të ngjashmë me atë në VEKA pakon për pastrim.

• Në asnjë mënyrë nuk lejohet aplikimi i agjentëve gërryes ose sfungjer të vrazhdë, llecka ose furçë për gërryerje ose fërkim.

• Gjithashtu nuk lejohet aplikimi I tretësve dhe lëngjeve acidike. Këta agjentë mund të shkaktojnë dëmtim permanent në sipërfaqen e profilit.

• Mos të përdoren pastruesit me avull, pasi avulli mund të zbus PVC-në.

Si bëhet pastrimi?

• Është i domosdoshëm pastrimi kurdo që në sipërafqen e profilit shfaqen njolla të dukshme. Në të kundërtëtn shtresat e pista në kontakt me pikat e shiut mund të lënë dëmtime të përhershme.

• Shumica e agjentëve të pastrimit nuk paraqesin rrezik gjatë kontaktit të shkurtër me profilin, por ekspozimi i zgjatur mund të shkaktojë dëme. Prandaj, është shumë e rëndësishme që pas pastrimit të i lani profilet me ujë të pastër për të hequr të gjitha mbetjet e agjentit të pastrimit. Gjithashtu është e nevojshme të keni pastrim urgjent pas një kontakti të shkurtër me kremen për rrezitje, përndryshe mund të keni ndryshime të përhershme dhe të dukshme në sipërfaqen e profilit.

• Që nga fillimi, gjithmonë përdorni një agjent adekuat pastrimi dhe një leckë të butë. Dëmtimi i shkaktuar nga pastrimi i pasaktë zakonisht është i dukshëm vetëm pas një periudhe të gjatë kohore, kështu që testimi i shpejtë në ndonjë vend të fshehur të sipërfaqes së profilit nuk ka kuptim.Karakteristikat e profilit VEKA.
Efiçienca e energjisë

Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.

Mbrojtja nga zhurma

Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.

Dizajn dhe qëndrueshmëri

PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.

Forca dhe besueshmëria

Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.