Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Profile
SWINGLINE
Sistemi i konturave të rrumbullakëta
  • SWINGLINE është sistemi i VEKA-s që përmbushë pritshmëritë më të larta në lidhje me dizajnin dhe funksionalitetin. Ai tërheq me kënde elegante të rrumbullakosura, përmasat e harmonizuara dhe optikës dinamike. Ashtu si SOFTLINE 70 edhe ky sistem ofron izolim të lartë dhe stabilitet optimal me ndihmën e konstruktit shumëdhomësh dhe përforcimit nga çeliku, kompatibil për të gjitha sistemet trashësisë së prodhuar prej 70 mm.
  • Fotografinë e përgjithshme harmonike e plotëson gomina e pershtatshme ngjyrë gri në kanatë dhe kornizë. Gama e gjerë e ngjyrave aktuale dhe dekoreve, ofron mundësi të shumta të dekorimit të fasadës.
Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Karakteristikat e profilit VEKA.
Efiçienca e energjisë

Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.

Mbrojtja nga zhurma

Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.

Dizajn dhe qëndrueshmëri

PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.

Forca dhe besueshmëria

Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.