Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Profile
SOFTLINE 70 MD
Sistemi i dizajnit klasik
  • Falë dritareve moderne të PVC-së të prodhuara nga sistemet e profilit VEKA, përfiton çdo familje. Dizajni i sistemit SOFTLINE me konturet pak të rrumbullakosura është njëkohësisht minimalist dhe klasik, andaj përshtatet në mënyrë të përkryer në stile të ndryshme arkitekturore - edhe në stil moderne ose tradicionale, ndërtime të reja ose rinovime. Teknologjia e dëshmuar e profilit në vetvete është gjithashtu një argument i rëndësishëm: profilet me shumë dhoma, përdorin në mënyrë optimale vetitë izoluese të ajrit, duke siguruar kështu izolim të lartë të nxehtësisë. Profilet e VEKA-s garantojnë një klimë të këndshme në mjediset pa marrë parasysh kushtet klimatike, dhe në mënyrë të konsiderueshme ulin koston e ngrohjes gjatë periudhës së dimrit, si dhe koston e ftohjes gjatë periudhës verore.
Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Karakteristikat e profilit VEKA.
Efiçienca e energjisë

Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.

Mbrojtja nga zhurma

Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.

Dizajn dhe qëndrueshmëri

PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.

Forca dhe besueshmëria

Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.