Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Profile
SOFTLINE 76
Dizajn klasik i performancave të larta
  • Nga dritaret sot pritshmëritë janë shum më të mëdha: duhet të kursejnë energjinë e shtrenjtë, të sigurojnë një atmosferë të këndshme dhe të mbrojnë nga zhurma. Përveç kësaj, ato duhet të jenë të bukura, të garantojnë sigurinë maksimale dhe dizajnin origjinal, si dhe funksionalitetin afatgjatë që rrit vlerën e pronës Suaj.
  • Softline 76, është gjenerata e re e profileve më të mira VEKA të klasit A që i plotëson të gjitha këto kërkesa. Me këtë sistem të profileve, është e mundshme përzgjedhja e gjërë e xhamave, me një trashësi maksimale deri 48 mm: përveq xhamit inovativ të trefishtë për vlera më të larta izoluese, mund të përdoren edhe xhama me funksion të veçantë për mbrojtjen e shtuar nga zhurma dhe vjedhja. Profilet e ngushta dhe ekonomike të këtij sistemi mundësojnë krijimin e dritareve të mëdha dhe elementeve tjera me xham.
  • SOFTLINE 76, është sistem i profileve innovative të VEKA-s, i cili me siguri do të përmbushë të gjitha kërkesat dhe dëshirat Tuaja. Si dizajni ashtu edhe cilësia janë zhvilluar më njohuri dhe kujdes të veçantë, ashtu që me përmes këtij sistemi do të përfitoni me dekada.
Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Karakteristikat e profilit VEKA.
Efiçienca e energjisë

Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.

Mbrojtja nga zhurma

Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.

Dizajn dhe qëndrueshmëri

PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.

Forca dhe besueshmëria

Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.