Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Profile
SOFTLINE 70 AD
Sistemi i dizajnit klasik
  • SOFTLINE 70 AD është një sistem klasik dizajni me thellësi të ndërtimit prej 70 mm. Dizajni atraktiv dhe elegant arrihet me skaje butësisht të rrumbullakosura, me një sipërfaqe shumë pak të dukshme, pamja neutrale e së cilës përshtatet në mënyrë të përkryer në të gjitha llojet e arkitekturës.
  • Ky lloj i 70- mm- thellësisë së sistemit të verifikuar SOFTLINE, siguron stabilitet edhe më të mirë dhe izolim optimal të ngrohtësisë dhe zërit - kryesisht për shkak të thellësisë së ndërtimit dhe kompatibilitetit të plotë me sistemin e thellësisë së ndërtimit me 70- mm, SWINGLINE.
Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Karakteristikat e profilit VEKA.
Efiçienca e energjisë

Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.

Mbrojtja nga zhurma

Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.

Dizajn dhe qëndrueshmëri

PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.

Forca dhe besueshmëria

Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.