Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Profile
Çfarë e bën dritaren VEKA me energji më efikase?
  • SOFTLINE 82 plotëson të gjitha kërkesat e sigurisë, funksionalitetit dhe termoizolimit. Gjeometria e profilit të këtij sistemi inovativ është termikisht e përmirësuar dhe garanton izolim optimal të nxehtësisë. Falë cilësisë së veçantë të VEKA-s dhe trashësisë së mureve të profileve në klasin A sipas çertifikatës RAL, sistemi SOFTLINE 82 siguron stabilitet optimal madje edhe te elementet më të mëdha, siç janë fasadat e xhamit, të cilat duhet të plotësojnë kërkesat e larta statike.
  • Dizajn elegant për izolimin më të mirë termik
    Sistemi SOFTLINE 82, në sajë të dizajnit elegant të profilit, liron një sasi të madhe të dritës në hapësirat e brendshme dhe njëkohësisht është shumë ekonomik. Falë stabilitetit të madh të sistemit, si dhe izolimit të lartë termik, mund të ndërlidhen kërkesat e arkitekturës moderne me sipërfaqe të mëdha xhami dhe efiqiencës maksimale të energjisë. Përsa i përket formës dhe ngjyrës, sistemi SOFTLINE 82 nuk përcakton kufijtë për lirinë Tuaj krijuese.
Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Karakteristikat e profilit VEKA.
Efiçienca e energjisë

Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.

Mbrojtja nga zhurma

Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.

Dizajn dhe qëndrueshmëri

PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.

Forca dhe besueshmëria

Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.