Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Profile
VEKAVARIANT
  • VEKAVARIANT është përfaqësuesi i pare i brezit më të ri të kutive VEKA për grila. Ai plotësishtë i përmbushë të gjitha normat dhe standardet, dhe në të njëjtën kohë kërkesat më të larta për mirëmbajtjen dhe funksionalitetin - gjithë këtë me montim dhe përpunim të thjeshtë, ndërkohhë mëse ekonomik. Një përzgjedhje e madhe e zgjidhjeve inovative të detajeve është e mundur nëpërmjet gamës së gjerë variantesh të mundshme me vetëm një bazë-profil. Kjo kontribuon në kursimin e kostos për material, si dhe kursimin e magazinimit, veçanërisht për prodhuesit, të cilët në ofertën e tyre ofrojnë profile me ngjyra.
Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Karakteristikat e profilit VEKA.
Efiçienca e energjisë

Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.

Mbrojtja nga zhurma

Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.

Dizajn dhe qëndrueshmëri

PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.

Forca dhe besueshmëria

Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.