Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Profile
VEKASUN
Sistemi i grilave
  • VEKA grilet janë elemente me stil dhe shumë atraktive, me të cilat mund të zbukurohet pamja e fasadës. Me një gamë të gjerë ngjyrash dhe formash, më saktësisht me estetikën e tyre, ato harmonizohen në të gjitha stilet arkitektonike dhe në të njëjtën kohë japin një theks të veçantë si element i pavarur. Përveç kësaj, grilat paraqesin mbrojtje ideale nga era dhe ndikimet e dëmshme atmosferike, si rrezatimi diellor dhe njëkohësisht janë mbrojtje estetikisht e këndshme nga drita. VEKA grilat janë prodhuar nga materiali i PVC-së, me rezistencë të shkëlqyer të klimës dhe motit duke ruajtur cilësinë optimale edhe nën ndikimin e klimës agresive bregdetare dhe ndotjeve industriale. Përforcimet e çelikut në mes të profilit, garantojnë nivel të lartë stabiliteti, funksionalitet të përsosur dhe siguri shtesë.
  • Me ndihmën e programit të gjerë të profileve VEKA, është e mundur të realizohen edhe forma më të pazakonta - drejtkëndëshe, harkore ose me kënde të mprehta - sigurisht një zgjidhje për zgjedhjen individuale të secilit, përmes përpunimit racional sipas masës. Për dëshira të veçanta, sistemet e grilave VEKA mund të përpunohen me lamela të lëvizshme dhe pajisje dekorative.

Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Karakteristikat e profilit VEKA.
Efiçienca e energjisë

Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.

Mbrojtja nga zhurma

Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.

Dizajn dhe qëndrueshmëri

PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.

Forca dhe besueshmëria

Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.