Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Profile
ARTLINE 82
Elegancë e përsosur
  • ARTLINE 82 është sistem i ri i gjeneratës VEKA, i cili siguron aftësinë për të krijuar elemente elegante me dizajne të zghedhura, sipërfaqe të mëdha të xhamit dhe kornizë të dritareve mezi të dukshme. Është specifike për kornizën e re, e cila, e shikuar nga jashtë, mbulon krahun në brendësi dhe mund të mbulohet plotësisht me sisteme izoluese termike. Krahasuar me sistemet konvencionale të dritareve, ky sistem me linjat e saja të qarta dhe sipërfaqet e mëdha të xhamit paraqet një dizajn modern dhe minimalist.
  • Edhe pa izolim të jashtëm, sistemi ARTLINE 82 ka një vlerë të shkëlqyer izoluese termike Uf = 1,0 V / (m² K), dhe në të njëjtën kohë në sajë të profileve të dukshme vetëm nga brenda, ai optimizon futjen e dritës ditore në hapësirat e brendshme. Përdorimi i izolimit që mbulon kornizën e dritareve redukton ndjeshëm humbjen e nxehtësisë nga paraqitja e urave termike, si dhe përmirëson ndjeshëm termopotencën e këtij sistemi, duke arritur vlerat e aplikueshme për shtëpitë pasive.
Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Karakteristikat e profilit VEKA.
Efiçienca e energjisë

Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.

Mbrojtja nga zhurma

Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.

Dizajn dhe qëndrueshmëri

PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.

Forca dhe besueshmëria

Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.