Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA Profile
EKOSOL
Sistemi i dyerve rrëshqitjes
  • Sistemet e dyerve rrëshqitëse sigurojnë një qasje harmonike në kopsht, tarracë ose ballkon në hapësirën tuaj të jetesës dhe kështu rrisin cilësinë e banimit. Si për rinovimin shtesë të ndërtesave të vjetra nuk duhet të kryen ndryshime të mëdha strukturore, VEKA sistemet e dyerve rrëshqitëse mund të prodhohen në madhësive të ndryshme dhe ofrojnë zgjidhje të përkryer për të gjitha dëshirat tuaja individuale. Ekziston një gamë e gjerë e llojeve të konstruktimit.
  • Ne do të donim të prezantojmë sistemet për dyer ngrit-rrëshqitës (HS) dhe dyer-paralele-anim- rrëshqitëse (PSK). Dyert ngrit-rrëshqitëse janë shumë të përshtatshme për lëvizjen e sipërfaqeve të mëdha të xhamit. Kanatet mbështeten në binarët e veçantë, dhe kur hapen, kanata ngritet lehtësisht dhe lëviz mënjanë. Dyert-paralel-anim-rrëshqitëse përdoren në hyrjet më të ngushta si dyert e ballkonit. Kanata lëvizëse lehtësisht anohet, lëviz në binarin udhëzuese dhe lëviz mënjanë.
Golden oak
Nussbaum
Mahagoni
Mooreiche
Braun
Siena rosso
Siena noce
Winchester
Douglasie
Streifen Douglasie
Bergkiefer
Oregon III
Eiche hell
Eiche rustikal
Shogun AC
Shogun AD
Shogun AF
Macore
Rosewood
Weiß
Papyrusweiß
Cremeweiß
Hellelfenbein
Zinkgelb
Lichtgrau
Achatgrau
Silbergrau
Silbergrau ungenarbt
Basaltgrau
Basaltgrau ungenarbt
Anthrazitgrau
Anthrazitgr. seidenglatt
Schiefergrau
Schiefergrau ungenarbt
Quarzgrau
Kobaltblau
Ultramarinblau
Brillantblau
Stahlblau
Blaugrü
Smaragdgrün
Moosgrün
Tannengrün
Karminrot
Rubinrot
Weinrot
Aluminium gebürstet
Earl platin
Quarz platin
Crown platin
Karakteristikat e profilit VEKA.
Efiçienca e energjisë

Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.

Mbrojtja nga zhurma

Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.

Dizajn dhe qëndrueshmëri

PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.

Forca dhe besueshmëria

Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.